Telefoonstoring opgelost!

23/10/2019

Op 22 en 23 oktober waren we deels telefonisch niet bereikbaar op ons vertrouwde nummer. Geheel ten onrechte had KPN ons nummer gedeactiveerd. Gelukkig is het opgelost en kunt u ons weer bellen.

Telefoonstoring opgelost!

 

Oorspronkelijk bericht:

 

Op 22 oktober ging plots het vertrouwde telefoonnummer van onze praktijk offline.  Als u ons probeert te bellen hoort u geen bandje of menu, maar een geluid dat suggereert dat het een niet bestaand nummer is.   Onze telefonie-provider heeft er meteen werk van gemaakt, en gebleken is dat KPN per abuis ons praktijknummer heeft gedeactiveerd. Er wordt hard gewerkt om deze fout zo snel mogelijk te herstellen, maar we zijn daarbij afhankelijk van KPN.  Voor u als patiënt ontzettend vervelend.

Wilt u ons bereiken dan de volgende instructies:

  • Voor levensbedreigende spoed belt u 112
  • Voor dringende zaken kunt u de praktijk bellen op ons backup-nummer:  0172-476058.  (dit nummer heeft maar 2 lijnen en willen we zoveel mogelijk vrij houden voor urgentie)
  • Ga naar de pagina "Contact"  op onze website en vul het contactformulier in met uw telefoonnummer en een terugbelverzoek. Wij proberen dan zo snel mogelijk telefonisch contact met u op te nemen.  Een terugbelverzoek kunt u ook e-mailen aan: assistente.vanrijn@bospark-huisartsen.nl
  • Patienten die reeds zijn geactiveerd voor MijnGezondheid.net kunnen gebruik maken van de opties "Doe het zelf"  op de homepagina van onze website.

We houden u op de hoogte van deze vervelende storing. Onze excuses voor het ongemak.

 

 

 

©2023 Bospark Huisartsen | Praktijk van Rijn Privacyreglement

Webontwikkeling: 2nd Chapter