De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

Bereikbaarheid

De praktijk is alle werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.  Spreekuurconsulten en visites zijn op afspraak. Tweemaal per drie weken is de praktijk op woensdagmiddag gesloten. Voor situaties die niet kunnen wachten wordt de praktijk dan waargenomen middels het samenwerkingsverband met huisartscollega’s Vletter en Borst. U wordt hierover geïnformeerd via het antwoordapparaat. U kunt ons telefonisch bereiken via 0172-472858. U krijgt vervolgens een keuzemenu. Voor spoedgevallen en intercollegiaal overleg kiest u direct een 1.

Lees verder

Contact

Laagdrempelige bereikbaarheid vinden wij belangrijk, anderzijds willen we de wachttijd aan de telefoon voor iedereen beperkt houden. We vragen u daarom bij voorkeur te bellen:

  • 8.00 - 10.00 uur voor een spreekuurafspraak of visite-aanvraag op korte termijn.
  • 10.00 - 17.00 uur voor onderzoeksuitslagen of het plannen van minder urgente afspraken of visites.
  • Tussen 12.30 en 13.30 uur houden we lunchpauze maar blijven we telefonisch voor spoedgevallen bereikbaar.

Via onze website kunt u 24/7 zaken regelen als het herhalen van een recept of het indienen van een online ‘e-consult’. Tot slot staat ons e-mailadres praktijk.vanrijn@bospark-huisartsen.nl altijd tot uw beschikking om te corresponderen over andere (niet medisch inhoudelijke) zaken.

Dokterspost

Buiten kantooruren en in het weekend is huisartsenzorg beschikbaar via de dokterspost 'Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR)'. Deze voorziening is er alleen voor urgente medische klachten die niet kunnen wachten tot uw eigen huisartspraktijk weer open is.

De dokterspost is gevestigd in het Alrijne Ziekenhuis, bezoekadres:
Meteoorlaan 4
2402 WC Alphen aan den Rijn
Tel. 0900-5138039

Belangrijk is dat u altijd eerst belt met de dokterspost om een afspraak te maken. Meer informatie over de dokterspost vindt u op www.shrnet.nl.

©2019 Bospark Huisartsen | Praktijk van Rijn Privacyreglement

Webontwikkeling: 2nd Chapter