De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

Bereikbaarheid

De praktijk is alle werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.  Spreekuurconsulten en visites zijn op afspraak. Op woensdagmiddag legt uw huisarts veel huisbezoeken af en is de praktijk gesloten voor het reguliere spreekuur. Voor situaties die niet kunnen wachten wordt de praktijk deze middagen waargenomen middels het samenwerkingsverband met huisartscollega Vletter. U wordt hierover geïnformeerd via het antwoordapparaat. U kunt ons telefonisch bereiken via 0172-472858. U krijgt vervolgens een keuzemenu. Voor spoedgevallen en intercollegiaal overleg kiest u direct een 1.

Lees verder

Contact

Laagdrempelige bereikbaarheid vinden wij belangrijk, anderzijds willen we de wachttijd aan de telefoon voor iedereen beperkt houden. We vragen u daarom bij voorkeur te bellen:

  • 8.00 - 11.00 uur voor een spreekuurafspraak of visite-aanvraag op korte termijn.
  • 14.00 - 15.00 uur voor onderzoeksuitslagen of het plannen van minder urgente afspraken of visites.
  • Buiten de hierboven genoemde beltijden heeft onze assistente een verrichtingen spreekuur, overlegt zij met de dokter of verricht zij administratieve werkzaamheden.  Tussen 12.30 en 13.30 uur houden we lunchpauze.  Via optie 1 in het keuzemenu zijn we echter te allen tijde telefonisch bereikbaar voor urgente zaken.

Via onze website kunt u 24/7 zaken regelen als het herhalen van een recept of het indienen van een online ‘e-consult’. Tot slot staat ons e-mailadres praktijk.vanrijn@bospark-huisartsen.nl altijd tot uw beschikking om te corresponderen over andere (niet medisch inhoudelijke) zaken.

Huisartsenpost

Buiten kantooruren en in het weekend is huisartsenzorg beschikbaar via de Huisartsenpost de LIMES.  Deze voorziening is er alleen voor urgente medische klachten die niet kunnen wachten tot uw eigen huisartspraktijk weer open is.

De huisartsenpost is gevestigd in het Alrijne Ziekenhuis, bezoekadres:
Meteoorlaan 4
2402 WC Alphen aan den Rijn
Tel. 088-4274700

Belangrijk is dat u altijd eerst belt met de dokterspost om een afspraak te maken. Meer informatie over de huisartsenpost vindt u op https://huisartsenpostendelimes.nl

©2024 Bospark Huisartsen | Praktijk van Rijn Privacyreglement

Webontwikkeling: 2nd Chapter