Kleinschalige huisartsgeneeskunde om goede zorg en aandacht te kunnen borgen.

Patient worden

Helaas heeft onze praktijk op dit moment een aanmeldstop.  Het aantal patiënten dat bij onze praktijk in zorg is maakt dat verdere groei zonder consequenties niet goed mogelijk is.  Het zou betekenen dat we onze eigen visie op de kwaliteit van zorg niet goed meer kunnen waarmaken.  Het aantal zorgverleners willen we ook niet uitbreiden omdat dat niet aansluit bij onze werkwijze met een beperkt en overzichtelijk team met persoonlijke benaderwijze.

Zoekt u een nieuwe huisarts en heeft u een vastberaden voorkeur voor onze praktijk?  U kunt ons per mail verzoeken om een plek op onze wachtlijst:  praktijk.vanrijn@bospark-huisartsen.nl.  Zodra er ruimte is zullen wij dan aan de hand van deze lijst mensen benaderen en inschrijvingen doen. We kunnen hierbij zoals u zult begrijpen geen uitspraken doen over het tijdspad. 


Bij het versturen van het formulier gaat u akkoord met ons privacyregelement.

“Mijn huisarts munt uit door het luisterend oor.”

Met 73 jaar komen toch wel wat lichamelijke gebreken. Ik heb de huisarts gelukkig nog maar incidenteel nodig. En als het nodig is, is de huisarts niet bang om door te verwijzen naar specialistische hulp.

Bekijk het verhaal

©2024 Bospark Huisartsen | Praktijk van Rijn Privacyreglement

Webontwikkeling: 2nd Chapter