Patiënten kunnen gebruikmaken van MijnGezondheid.net.

E-zaken

Als patiënt van Bospark Huisartsen – praktijk van Rijn kunt u gebruik maken van patiëntenportaal MijnGezondheid.net (MGN). Een extra service van ons aan u. Op MijnGezondheid.net kunt u heel eenvoudig een afspraak maken, een medische vraag stellen en een samenvatting van uw dossier inzien. Uiteraard is deze omgeving goed beveiligd en de informatie die u bekijkt of verzend alleen door uzelf en onze praktijk in te zien.

Lees verder

MijnGezondheid.net

MGN is niet hetzelfde als het electronisch patientendossier of het landelijk EPD. MGN is gekoppeld aan uw medisch dossier bij uw huisarts en verder aan niets anders. U kunt uzelf via deze link aanmelden voor MijnGezondheid.net. Wij koppelen hierna uw dossier waarna u van de bovengenoemde services gebruik kunt maken.

Inloggen

Het is belangrijk dat uw medische gegevens goed beveiligd zijn. Daarom gebruikt u uw DigiD met sms-functie om in te loggen. Heeft u nog geen DigiD of geen DigiD met sms-functie? Beide kunt u op www.DigiD.nl aanvragen.

Vanwege deze extra beveiliging is het nodig dat uw 06-nummer en emailadres bij de praktijk bekend zijn en dat u persoonlijk bij de assistente te kennen heeft gegeven van MijnGezondheids.net gebruik te willen maken. Dit laatste kan via telefoon of email.

©2024 Bospark Huisartsen | Praktijk van Rijn Privacyreglement

Webontwikkeling: 2nd Chapter