Gebruik MijnGezondheid.net

08/01/2019

Iedere werkdag staan onze assistentes Yvonne en Marian voor u klaar om u telefonisch van medisch advies te voorzien, een afspraak voor u in te plannen of bijvoorbeeld medicatie te herhalen. Soms zijn ze in gesprek met een andere patiënt en lukt het even niet om er doorheen te komen of mogelijk realiseert u zich pas na sluitingstijd dat u nog een afspraak had willen plannen. De "doe het zelf" faciliteit op de homepagina van onze website kan wellicht uitkomst bieden. Lees hier wat er nodig is om gebruik te kunnen maken.

Lees verder
Gebruik MijnGezondheid.net
Meer nieuws

Gebruik MijnGezondheid.net

08/01/2019

Via homepagina onze website bieden we onze patiënten de mogelijkheid om een aantal medische zaken zelf te regelen of in te zien zonder dat u daarvoor telefonisch contact hoeft op te nemen met de assistente.  Maak daar zeker gebruik van.  Het scheelt u wellicht wachttijd aan de...

Lees verder
Gebruik MijnGezondheid.net
Griepvaccinaties 2018

Griepvaccinaties 2018

19/06/2018

De griepvaccinatierondes vinden dit jaar plaats op: Woensdagmiddag 3 oktober tussen 14.00 – 15.30 uur Maandagavond 8 oktober tussen 18.30 - 20.00 uur De patiënten die in aanmerking komen voor deze jaarlijkse vaccinatie krijgen een oproep thuisgestuurd.

Lees verder

©2019 Bospark Huisartsen | Praktijk van Rijn Privacyreglement

Webontwikkeling: 2nd Chapter