Gebruik MijnGezondheid.net

08/01/2019

Iedere werkdag staan onze assistentes Yvonne en Marian voor u klaar om u telefonisch van medisch advies te voorzien, een afspraak voor u in te plannen of bijvoorbeeld medicatie te herhalen. Soms zijn ze in gesprek met een andere patiënt en lukt het even niet om er doorheen te komen of mogelijk realiseert u zich pas na sluitingstijd dat u nog een afspraak had willen plannen. De "doe het zelf" faciliteit op de homepagina van onze website kan wellicht uitkomst bieden. Lees hier wat er nodig is om gebruik te kunnen maken.

Gebruik MijnGezondheid.net

Via homepagina onze website bieden we onze patiënten de mogelijkheid om een aantal medische zaken zelf te regelen of in te zien zonder dat u daarvoor telefonisch contact hoeft op te nemen met de assistente.  Maak daar zeker gebruik van.  Het scheelt u wellicht wachttijd aan de telefoon en tevens bent u niet aan de openingstijden van onze praktijk gebonden. De service is 24/7 beschikbaar.

Onder de kop "doe het zelf"  kunt u een aantal zaken zelf regelen.  Zo is het mogelijk zelf een beschikbaar tijdstip te boeken voor een consult op de praktijk, medicatie die u chronisch gebruikt te herhalen, op een extra beveiligde manier uw medische vragen via een e-consult te stellen of u labuitslagen in te zien. De labuitslagen voorzien wij waar nodig ook van begrijpelijk commentaar en advies. 

Om veilig gebruik te kunnen maken van bovenstaande mogelijkheden wordt u via onze website doorgezet naar de pagina van "MijnGezondheid.Net".  Dit is het patiëntenportaal van hetzelfde medische systeem dat wij op de praktijk gebruiken om u dossier bij te houden.  Op MijnGezondheid.net kunt u een account aanmaken met behulp van uw DigID wat een veilige inlogprocedure garandeerd.

Wat enigszins onduidelijk is, maar wel belangrijk:  het aangemaakte account werkt alleen als wij vanuit de praktijk ook uw dossier hebben opengesteld voor "MijnGezondheid.Net".  Zie dit als nog een extra veiligheidswaarborg.  Bent u van plan een een MijnGezondheid.net-account aan te maken of heeft u dat al gedaan maar ziet uw dossier er leeg uit?   Stuur even een mailtje aan de assistente met het verzoek uw dossier open te zetten voor MijnGezondheid.Net.  Wij zorgen dat dit zo snel mogelijk in orde wordt gemaakt. 

U kunt onze assistentes mailen via:  assistente.vanrijn@bospark-huisartsen.nl

 

 

 

©2024 Bospark Huisartsen | Praktijk van Rijn Privacyreglement

Webontwikkeling: 2nd Chapter