"Wij leveren huisartsenzorg in de volledige breedte".

Zorgverlening

Wij leveren huisartsenzorg in de volledige breedte en maken ons daarnaast sterk om als uw persoonlijke dokter de regie en het overzicht te behouden in het soms versnipperde zorgsysteem. Ook voor kleine chirurgische verrichtingen, injectietherapie, het plaatsen van spiraaltjes en het doen van aanvullend onderzoek zoals hartfilmpjes (ECG) of begeleiding bij het ‘stoppen met roken’ kunt u bij ons terecht.

Lees verder

Werkwijze

Onze ervaren doktersassistentes staan telefonisch voor u klaar als u een afspraak wilt maken of andere vragen heeft. In bepaalde gevallen kunnen zij u helpen zonder dat de huisarts wordt  ingeschakeld, bijvoorbeeld als het gaat om veel voorkomende vragen over medicijnen, griep, verkoudheid en diarree. U kunt bij de assistentes (op afspraak) ook terecht voor: controle van urine bij blaasontstekingen,  zwangerschapstesten, injecties (vaccinaties), uitspuiten van oren, uitstrijkjes in het kader van bevolkingsonderzoek, wrattenbehandeling, verbinden van wonden en het verwijderen van hechtingen.

In nauwe samenwerking met uw eigen huisarts begeleidt onze praktijkondersteuner patiënten met chronische ziekten, zoals suikerziekte, longziekten (astma en COPD) hart- en vaatziekten, etc. In het kader van de ouderenzorg legt zij verder ook huisbezoeken af en heeft frequent overleg met uw huisarts over medicatie en het meest passende behandelbeleid.

Onze praktijkondersteuner GGZ ondersteunt patiënten met diverse psychische problemen. Voor onder andere klachten als angsten, somberheid, onverwerkte rouw, burn-out kunt u bij haar terecht.

©2024 Bospark Huisartsen | Praktijk van Rijn Privacyreglement

Webontwikkeling: 2nd Chapter