Van start in de nieuwbouw!

22/04/2020

Eindelijk is het dan zover. Onze praktijk heeft intrek genomen in de nieuwbouw! Bekijk hier op video een virtuele tournee door onze huisartsenpraktijk.

Van start in de nieuwbouw!

Op 6 april 2020 hebben we samen met collega Vletter intrek genomen in ons nieuwe praktijkpand binnen het splinternieuwe Woonzorgcentrum Rijnzate te Alphen aan den Rijn. Na ruim 3 jaar noeste arbeid en het overwinnen van talloze horden en obstakels presenteren we u met trots ons nieuwe gezamenlijke onderkomen. Bekijk onze video die u mee neemt op een virtuele tour door onze praktijk!

Praktijk Vletter en Van Rijn blijven ondanks de gezamenlijke huisvesting individuele praktijken die beide kleinschalige huisartsgeneeskunde met persoonlijke aandacht nastreven.

Een officiële openingsreceptie volgt zodra de Covid-19 crisis dat toe laat. We kijken er enorm naar uit u op dat moment te feestelijk te ontvangen! Vergeet tot slot niet ons adres aan te passen in uw telefoon en adresboekje: Magnoliastraat 42, 2404 VT, Alphen aan den Rijn.  Ons telefoonnummer blijft hetzelfde.

 

©2023 Bospark Huisartsen | Praktijk van Rijn Privacyreglement

Webontwikkeling: 2nd Chapter