Gezonde start in 2019

07/01/2019

Dank voor al uw lieve attenties en gelukwensen die we de afgelopen feestdagen mochten ontvangen. De medewerkers van Bospark Huisartsen - praktijk van Rijn wensen u eveneens veel gezondheid, liefde en zegen toe voor het komende jaar! Voor onze huisartsenpraktijk zal het een jaar worden met leuke en enigszins spannende veranderingen. Bent u zelf ook toe het roer eens om te gooien richting een gezondere lifestyle? Uiteraard staan we klaar om u daarbij van advies en een helpende hand te voorzien.

Gezonde start in 2019

Zo,  de eerste week van het nieuwe jaar zit er al weer op.  De kinderen weer naar school en alles gaat weer even terug naar rust, ritme en regelmaat.  Ook op de praktijk staan een aantal zaken weer fijn op de rails. Onze vertrouwde assistente Yvonne is sinds enkele weken hersteld en weer volledig terug in de praktijk.  Ondanks de geweldige inzet van het invallende personeel is er niks fijners dan dat het eigen team weer compleet is.  Dat voelt vertrouwd voor dokter en patiënt!

Naast de routine van de dagelijkse huisartsenzorg gaat 2019 wel een bijzonder jaar worden.  Hoogtepunt wordt de verhuizing naar de nieuwe praktijk in het Nieuwe Rijnzate nabij het Bospark medio dit jaar. Voor ons staat er nog een hele lijst met actiepunten open, maar de voorpret die we eraan beleven maakt dat we daar met enthousiasme mee aan de slag zijn. Via de website gaan we u frequenter op de hoogte houden en uiteraard wordt u ter zijner tijd uitgebreid bericht omtrent alle praktische zaken rond de praktijkverhuizing.

Bijzonder dankwoord tot slot voor de lieve complimenten die we mochten ontvangen op facebook, google en zorgkaart.nl.  Hartverwarmend, en het bemoedigt ons om vast te houden aan onze visie op kleinschalige, persoonlijke, en gedegen huisartsenzorg.  We merken dat mensen mede hierom steeds bewuster ervoor kiezen om bij onze praktijk patiënt te worden.  Het voelt fijn dat de praktijk op deze manier vitaal is en groeit. Wees gerust dat we daarbij wel onze visie op kleinschaligheid zullen borgen en onze ruimte voor groei niet onbegrensd is. 

 

©2024 Bospark Huisartsen | Praktijk van Rijn Privacyreglement

Webontwikkeling: 2nd Chapter