Introductie van dokter Den Butter

23/05/2019

Dinsdag 28 mei is de laatste werkdag van dokter Rob Overbeek. Decennia lang was hij uw vertrouwde huisarts en zette zich met hart en ziel in voor uw gezondheid. Nu zwaait hij af om samen met zijn vrouw van een welverdiend pensioen te gaan genieten. Dokter Linda den Butter zal vanaf 1 juni samen met dokter van Rijn de huisartsenpraktijk voortzetten. Het officiële afscheid van dokter Overbeek volgt zodra de praktijk-nieuwbouw gereed is.

Introductie van dokter Den Butter

(dr Linda den Butter en dr Rob Overbeek)

Het vertrek van uw dokter Rob Overbeek is een verandering die van een ieder enige gewenning zal vergen.  Zijn rustige en hartelijke werkwijze, engelengeduld en enorme dossierkennis zal iedereen gaan missen.  Het zijn eigenschappen die ook in huisartsenland niet altijd voor het opscheppen liggen. Des te meer zijn we enorm blij dat Bospark Huisartsen een waardige opvolger gevonden heeft voor de dagen die met de pensionering van Rob vacant kwamen.  Met dokter Linda den Butter treedt per juni niet alleen een ervaren huisarts in dienst die helemaal past in onze persoonlijke, betrokken en stressarme werkwijze; voor het eerst sinds heugenis is het team nu samengesteld uit een mannelijke en vrouwelijke huisarts. We hebben er alle vertrouwen in dat u snel aan onze nieuwe samenstelling gewend zal zijn. 

Hieronder stelt dokter den Butter zich voor:

Per 1 juni zal ik op woensdag en donderdag werkzaam zijn in de praktijk van dokter van Rijn. In 2018 ben ik samen met mijn man en onze zoon en 2 dochters in Rijnsburg komen wonen. De afstand naar mijn werk werd daardoor te groot en moest ik afscheid nemen van de huisartsenpraktijk in Nederhemert. Voor lange tijd ben ik ook werkzaam als huisarts voor één dag in de week in een psychiatrische instelling in Bosch en Duin. Het contact met allerlei soorten mensen met verschillende achtergronden, karakters, levensovertuiging boeit mij erg en ook de combinatie tussen lichaam en geest en hoe die twee elkaar beïnvloeden zie ik samenkomen in mijn werk als huisarts. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin door (verre) reizen te maken en ook daardoor weer andere culturen en mensen te ontmoeten. Een vrije middag breng ik graag door in een museum met kunst. Een mooi boek is aan mij ook wel besteed!

Ik zie er naar uit om u spoedig te leren kennen, hoewel een ontmoeting met u of jou hoogstwaarschijnlijk betekent dat u of jij iets mankeert.... Maar naar uw of jouw verhaal luisteren, het stellen van de juiste diagnose en het vaststellen van een behandelplan waardoor hopelijk genezing of ten minste verbetering van de situatie zal intreden is toch het mooie van dokter zijn.

 

Tot ziens!

 

Linda den Butter- de Haas

 

©2024 Bospark Huisartsen | Praktijk van Rijn Privacyreglement

Webontwikkeling: 2nd Chapter