Nieuw coronavirus (COVID-19)

01/03/2020

Dit bericht bevat belangrijke informatie over het Coronavirus. Twijfelt u of u besmet bent of heeft u vragen? Kom dan niet naar de praktijk, maar bel of mail ons eerst! Zo kunnen we voorkomen we dat andere kwetsbare patiënten in de wachtkamer onnodig aan risico's worden blootgesteld.

Nieuw coronavirus (COVID-19)

Begrijpelijk roept de verspreiding van het Coronavirus veel vragen en onzekerheid op. Belangrijk is dat u naast alle berichtgeving in de media ook kunt vertrouwen op goede en officiele informatie.  In dit nieuws-item zal Bospark huisartsen u op de hoogte houden van ontwikkelingen, antwoorden op veel voorkomende vragen en zinvolle links naar achtergrondinformatie.

De website:  https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus is een betrouwbare pagina waar u in begrijpelijke taal uitleg en instructies vindt.

Verdere achtergrondinformatie over onder andere symptomen, besmettelijkheid, algemene hygiënemaatregelen staan op de website van het RIVM https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19.

U kunt doorklikken naar een pagina met vragen en antwoorden https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met ons of met het team Algemene infectieziektebestrijding via infectieziektenhm@ggdhm.nl of tel. 088 - 308 33 61 (op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur)  

©2023 Bospark Huisartsen | Praktijk van Rijn Privacyreglement

Webontwikkeling: 2nd Chapter