1e paal nieuwbouw praktijkpand

03/01/2018

Fantastisch nieuws! Binnenkort gaat de eerste paal de grond in. Het resultaat is straks een splinternieuw en goed uitgeruste praktijklocatie. Oplevering is gepland in het 4e kwartaal van 2018.

1e paal nieuwbouw praktijkpand

Iedere patiënt kent ons huidige praktijkpand aan de Prins Clauskade. Het is een klassieke praktijk aan huis, knus en vertrouwd. Toch zal een ieder zich herkennen in de keerzijde: moeizaam parkeren, een trapje bij de entree en de manier waarop wij soms creatief omgaan met de ruimte. Langzaam aan werd de tijd rijp om op een andere locatie de praktijk voort te zetten. We kunnen u op deze plek in de toekomst nog beter van dienst zijn.

In de afgelopen periode is enorm veel gebeurd. Samen met de Gemeente Alphen en thuiszorgorganisatie Activite hebben we een prachtlocatie kunnen realiseren op de begane grond in het nieuw te bouwen Verpleeghuis Rijnzate grenzend aan het Bospark. De locatie is hemelsbreed ongeveer vijfhonderd meter van onze huidige praktijklocatie en wordt voorzien van ruime gratis parkeergelegenheden en een toegankelijke entree. De praktijk wordt ruim opgezet en voorzien van alle faciliteiten om onze huisartsenzorg toekomstbestendig te maken.

In het nieuwe praktijkpand zal ook collega huisarts Vletter zijn praktijk vestigen. Er komt direct naast de praktijk een apotheek en er wordt samengewerkt met andere zorgverleners zoals bijvoorbeeld een fysiotherapeut. Op deze wijze willen we medische zorg voor u zo makkelijk en toegankelijk mogelijk maken.

Anderzijds blijft onze praktijk volledig staan voor kleinschalige huisartsenzorg en ambiëren we zeker niet een groot gezondheidscentrum. We hechten veel waarde aan de persoonlijke dokter met een klein en voor u overzichtelijk team. Hoewel we er in ruimte flink op vooruit gaan doen we het uiterste om middels de inrichting u het knusse ‘huiskamergevoel’ van onze praktijk te laten behouden.

Via onze website houden wij u geregeld op de hoogte van ‘bouwnieuws’ over de vorderingen van onze nieuwe praktijklocatie.

©2024 Bospark Huisartsen | Praktijk van Rijn Privacyreglement

Webontwikkeling: 2nd Chapter