Uw huisartsenpraktijk in de steigers!

28/06/2018

De bouw van onze nieuwe huisartspraktijk in Alphen begint zichtbare vormen aan te nemen! Terwijl vaklui de laatste hand leggen aan de betonnen ruwbouw zijn wij als huisartsen achter de schermen volop bezig met de afwerking die onze praktijk van binnen gaat krijgen.

Uw huisartsenpraktijk in de steigers!

Bospark Huisartsen timmert lekker aan de weg. Als patient begint u het geleidelijk te merken: Nieuwe computers in de praktijk, een nieuwe website... Wie echter in Alphen over de 'Den Uylsingel' rijdt zal het echter ook niet ontgaan dat er op de locatie van het voormalige "Rijnzate" hard wordt gebouwd. Van het nieuwe zorgcomplex dat door Activite wordt gebouwd is inmiddels de parkeerkelder en de etage daarboven in beton gerealiseerd. Naar huidige verwachting zal begin 2019 op deze etage onze nieuwe huisartsenpraktijk gereed zijn met fraai uitzicht op het Bospark

Samen met huisartspraktijk Vletter, waarmee we optrekken in dit nieuwbouwproject, werken we op dit moment aan de plannen voor de afwerking van binnen.  Denk daarbij niet alleen een sfeervolle wachtkamer, overzichtelijke balie, en goed uitgeruste spreekkamers, maar ook aan goede sanitaire voorzieningen, klimaatbeheersing en bijvoorbeeld goede geluidsisolatie om uw privacy te waarborgen.  Onze uitdaging is de praktijk een professionele en verzorgde uitstraling te geven en toch recht te doen aan het persoonlijke en kleinschalige karakter van de praktijkvoering die wij voorstaan.

De komende maanden zullen we u via dit kanaal zoveel mogelijk op de hoogte houden en deelgenoot maken van de voorpret die wij als huisartsen hebben ten aanzien van onze nieuwe praktijklocatie in wording.

©2024 Bospark Huisartsen | Praktijk van Rijn Privacyreglement

Webontwikkeling: 2nd Chapter